Center Parcs Villages Nature

Groen genieten bij Center Parcs Villages Nature

Te midden van het uitgestrekte landschap net buiten Parijs ligt Center Parcs Villages Nature, een uniek vakantieoord dat de perfecte ontsnapping biedt aan de hectiek van het dagelijks leven. Dit resort, ontwikkeld in samenwerking tussen Center Parcs en Disneyland Parijs, biedt een ongeëvenaarde combinatie van natuur, ontspanning en activiteiten die het hele gezin zal bekoren.

Ontdek de natuurlijke pracht

Center Parcs Villages Nature is ontworpen met een diepe waardering voor de natuur en duurzaamheid. Het hart van dit resort wordt gevormd door de Aqualagon, een van Europa's grootste overdekte waterparken, dat geheel wordt verwarmd door geothermische energie. Het waterpark is omgeven door weelderige tuinen en een groot meer, ideaal voor wateractiviteiten zoals peddelen en zeilen. Buiten de Aqualagon strekken zich diverse biotopen uit, zoals een bos, een heide en een moeraslandschap, die allemaal verkend kunnen worden via speciaal aangelegde paden.

Activiteiten voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Villages Nature biedt activiteiten die bij iedere voorkeur passen. Voor de avonturiers zijn er klimparcoursen, boogschieten en zelfs een boerderij waar je kunt leren over duurzame landbouwpraktijken. Wie het rustiger aan wil doen, kan genieten van de talrijke wellness-faciliteiten, waaronder een spa, aromatische sauna's en hydrotherapie. Voor kinderen zijn er talrijke speeltuinen en interactieve workshops die hen dichter bij de natuur brengen.

Duurzaamheid als kern

Duurzaamheid staat centraal in alle facetten van Villages Nature. Het resort is ontworpen om een minimale impact op het milieu te hebben en maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals biogasinstallaties en zonnepanelen. Deze focus op groene technologieën zorgt niet alleen voor een kleinere ecologische voetafdruk, maar biedt ook een leerrijke ervaring voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in milieubescherming.

Culinaire ontdekkingen

De culinaire ervaringen in Villages Nature zijn een weerspiegeling van de filosofie van het resort. Restaurants bieden een scala aan gerechten die gemaakt zijn met lokale, biologische ingrediënten. Van traditionele Franse bistro's tot moderne eetgelegenheden, elke maaltijd belooft niet alleen voedzaam maar ook verrukkelijk te zijn.

Ervaar de harmonie

Villages Nature biedt een unieke kans om te ontsnappen aan de routine en weer in contact te komen met de natuur. Dit resort bewijst dat duurzaam leven hand in hand kan gaan met luxe en comfort. Het is een ideale bestemming voor gezinnen, koppels en iedereen daartussenin die zoekt naar een verrijkende vakantie-ervaring dicht bij huis, maar ver van de dagelijkse drukte. Hier kun je de balans herstellen, energie opdoen en inspiratie opdoen in een omgeving die zorg draagt voor zowel haar gasten als de planeet.


 

Terug naar overzicht
Heb je vragen?

Heb je vragen of een opmerking? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht doormiddel van ons contact formulier!