Jongerenbestemmingen

Bestemmingen voor jongeren

Je bent eindelijk oud genoeg om met je beste vrienden of vriendinnen, zonder ouders, op vakantie te gaan. Maar wanneer het zo ver is wil je natuurlijk wel naar een bestemming die volledig doet aan je wensen. Aangezien vele niet de mogelijkheid hebben om een auto te huren, is het altijd wel fijn wanneer de belangrijkste voorzieningen niet al te ver van je accommodatie liggen.

Populaire landen

De drie meest populaire landen voor jongerenvakanties zijn Spanje, Mallorca en Portugal. Deze landen zijn erg aantrekkelijk onder de jongeren, aangezien het verblijf betaalbaar is en het weer is altijd zonnig en warm. Ook vindt veel jeugd deze landen erg geschikt doordat er veel uitgaansgelegenheden zijn en het eten aangenaam is. Daarbij zijn verdere kosten, als de drank betaalbaar in de meeste plaatsen.

Magaluf

Magaluf is een plaats in het zonovergoten Mallorca. Deze plek is door vele nog niet echt heel erg in trek aangezien het toerisme nog geen grote schaal heeft aangenomen. Des al niet te min, kun je in Magaluf heerlijk op de witte zandstranden liggen en 's avonds uitgaan in een van de grootste clubs van Mallorca. Ook de duikers onder ons zullen het goed naar hun zin hebben in de kraakheldere zee.

Albufeira

Albufeira in Portugal is onder veel jongeren al erg bekend, dit komt voornamelijk door de vele grote strandfeesten die er elke zomer meerdere malen gehouden worden. Een van het meest bekende strandfeest is Totally Summer. Hier komen honderden jongeren bij een om samen te dansen op de muziek van vele bekende dj's. Ook heeft Albufeira veel bekendheid te danken aan de internationale artiesten die elke zomer optreden. Naast het bruisende nachtleven is er overdag ook genoeg te beleven bij de lange zandstranden.

Lloret De Mar

Lloret De Mar is en blijft een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor jongeren. Door de mooie stranden en de vele strandfeesten, met de beste internationale dj's natuurlijk, blijven veel jongeren hier jaarlijks terugkomen na het eerste bezoek. Daarbij is Mallorca een goedkope vakantiebestemming, aangezien het ook met de bus te bereiken is. Deze manier van reizen is vele malen goedkoper, dan het reizen via het vliegtuig.

Terug naar overzicht
Heb je vragen?

Heb je vragen of een opmerking? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht doormiddel van ons contact formulier!