De villa

Voor vele is het een droom om in een villa te wonen, maar wanneer je dit niet tot je beschikking hebt, is er altijd nog een andere mogelijkheid. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens je vakantie in een luxe villa verblijven om toch hetzelfde gevoel te evenaren. Villa's zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Veel villa's hebben een privézwembad tot hun beschikking en regelmatig is er een sauna te vinden. Indien je kiest voor een grote villa, is er voldoende ruimte voor privacy.

De prijs en het onderbouwen ervan

Villa's zijn geen goedkope plek om op vakantie te gaan. Dit heeft voornamelijk te maken met de luxe faciliteiten die een villa tot beschikking heeft. Naast een zwembad of een eventuele sauna, beschikt de villa vaak ook over andere luxe. Een ander onderdeel dat vaak ook bijdraagt aan de prijs, die door vele over het hoofd gezien wordt, is het uitzicht of de ligging van het vakantiehuis. Is een villa bijvoorbeeld gevestigd op een berg met een schitterend uitzicht, dan zal de prijs al gauw een stukje hoger zijn dan wanneer de locatie minder spectaculair is.

Voordelen

Buiten de luxe waarover je beschikt tijdens je verblijf hebben villa's nog meer voordelen. Zo kun je op vakantie gaan met een grotere groep, zonder dat iedereen de hele vakantie op elkaars lip leeft. Zo zijn er zelfs villa's beschikbaar voor meer dan 15 personen. Aan badkamers en slaapkamers dus nooit een gebrek. Daarnaast is een villa zo gemaakt, dat je nergens meer aan hoeft te denken. Optimaal ontspannen dus!

Houd je meer van kleinschalig overnachten? Dat kan ook! Wij verhuren namelijk knusse vakantiehuisjes in de vorm van een stacaravan en chalets.

Heb je vragen?

Heb je vragen of een opmerking? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht doormiddel van ons contact formulier!